Bericht versturen
products

de de Sleepcamera van 16mp 1080p Hd maakt 65 Voet waterdicht die Afstand ontdekken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: KH
Certificering: CE ;ROHS; ISO9001 ; UKCA ;FCC;Certificate of Registration for a UK Design/ USA Design /China Design
Modelnummer: H1
Min. bestelaantal: 50pcs
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 50000PCS/MONTH
Gedetailleerde informatie
Hoog licht:

de Sleepcamera van 1080P HD

,

16MP HD Trail Camera

,

hd spelcamera 65 Voet


Productomschrijving

DE SLEEPcamera VAN 16MP 1080P HD MET NACHTvisie, HET WILD WATERDICHTE DE JACHTcamera

Beschrijving:

openluchtsleepnok met hoogte - kwaliteitscoms professionele camera, met foto het schieten (megapixel 16) en videoopnamewijze (1080P-resolutie).
Deze sleepcamera is gemakkelijk te werken en te installeren.
IP65 waterdichte het niveau, infrarode de sensorfunctie van de nachtvisie, 65 voet die afstand, de objecten van de 0,6 seconden ontdekken motie het ontdekken tijd, kan alle prachtige ogenblikken in het openluchtmilieu, zeer registreren geschikt om te jagen, yard, landbouwbedrijven, tuinen, bossen, enz.

Eigenschappen:

De Sleepcamera van ➳ 16MP 1080P HD: Deze minicamera heeft de duidelijke foto van 16MP en video de van uitstekende kwaliteit van 1080P HD u laten een prachtige visuele ervaring hebben. Onze spelcamera die de details meer van uitstekende kwaliteit verstrekken tijdens de zwart-witte dag (bij nacht), verzekert vangst van alle details.

Snellere de Trekkersnelheid van ➳ 0.8S: Deze jachtcamera heeft een opsporingswaaier van zelfs 60 voet. Zodra ontdekkend de bewegingen (de kleine dierlijke activiteiten zoals muis kunnen ook worden ontdekt), zonder uitstel zal de spelcamera onmiddellijk in 0.6s worden teweeggebracht. Sleepcamera ervoor zorgen die dat geen kwestie wat op de de jachtsleep of in de binnenplaats wordt gebruikt, niets zal worden gemist!

➳ Super het Spelcamera van de Nachtvisie: Uitgerust met zwarte LEIDENE van IRL flits, kan de de jachtcamera foto's nemen en video's registreren voor u op donkere nachten, nachtvisie tot 16m (65 voet). De LEIDENE wil zendt weinig licht uit en zal geen dier weg doen schrikken.

➳ Gemakkelijk om Mini Hunter Camera te verbergen: Deze spelcamera is kleiner dan andere het wildcamera's. Het is draagbaar. U kunt het in om het even welke plaats installeren en niet gevonden. Kleiner dan regelmatige de jachtnokken niettemin, de geavanceerde functie nog. Deze wildcamera is groot voor binnenplaats, landbouwbedrijf, bos, als huisveiligheid, landbouwbedrijf controle, of jacht.

Het Waterdichte &Widely-gebruik van ➳ IP65: Keur het uitstekende Verzegelende materiaal en het waterdichte ontwerp van IP65, het miniwerk van de sleepcamera nog zelfs in de regen of vochtig milieu goed. Zowel openlucht als binnen worden gesteund. U kunt spelnokken op openluchtactiviteiten toepassen, met inbegrip van de jacht, huisveiligheid, etc.

de de Sleepcamera van 16mp 1080p Hd maakt 65 Voet waterdicht die Afstand ontdekken 0de de Sleepcamera van 16mp 1080p Hd maakt 65 Voet waterdicht die Afstand ontdekken 1de de Sleepcamera van 16mp 1080p Hd maakt 65 Voet waterdicht die Afstand ontdekken 2

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8615889767755

WhatsApp : +8615889767755