Bericht versturen
aboutus

Shenzhen Kuhangxin Technology Co., Ltd

Shenzhen Kuhangxin Technology Co., Ltd Shenzhen Kuhangxin Technology Co., Ltd Shenzhen Kuhangxin Technology Co., Ltd Shenzhen Kuhangxin Technology Co., Ltd Shenzhen Kuhangxin Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: KH
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: >800000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhenkuhangxin, Ltd werd opgericht in 2005 en is het high-tech elektronische bedrijf van aa dat onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop integreert, en serviceThe de bedrijfszaken nachtvisiondevices, de binoculaire apparaten van de nachtvisie, en het infrarode Instrument van de nachtvisie, openluchtsportencamera, drijfregistreertoestel, hoofdzakelijk waterdichte camera en cameramachine en andere reeksproducten impliceren. Met sterke intelligente digitale onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, zijn de reeksen van het onderzoekinstituut A digitale producten de industrieleiders geworden. De het diepe Vertrouwen en steun van de klantenaanwinst. Het product heeft nu goed aan Rusland, Zuid-Korea, Japan meer dan tien landen en gebieden met inbegrip van Thailand en Taiwan verkocht. Wij zijn er stellig van overtuigd dat door koele Luchtvaarttechnologie onophoudelijk meer waarde voor klanten creeert, de hogere diensten, en Kostenprestaties en de bouw van een veilig, geschikt, stabiel, en moeiteloos milieu voor het mensdomlevenskwaliteit en constante inspanningen verleent. De welkom vrienden van alle gangen van het leven om ons te bezoeken en te begeleiden onderhandelen met zaken.

Geschiedenis

1996-1999

De spaanders van de agentencomputer cpu, de computerproducten van de productieassemblage, ondernemen netwerktechniek.

 

1999-2003

De agent HP en EPSON-de producten van de printerlevering, de agenten en de verkoop van Taiwan en de V.S. DSP breken af. En onderzoek en ontwikkeling van verwante producten.

 

2003-2007

R&D en productie: ODM/OEM CCD, CMOS digitale camera, digitale verrekijkers,

Vestig eigen merken „KUHANGXIN“

 

2007-2010

R&D en productie: De jachtcamera, sportencamera, nachtvisie, bluetooth talkback oortelefoons.

Vestig eigen merken „KUHANGXIN“

 

2011In de toekomst

R&D en productie: De jachtcamera, nachtvisie, Vissende vinder, de oortelefoons van Moto bluetooth talkback, en anderen openluchtproducten.

 

 

KEEPTIME droom:
Als grootste openlucht elektronische de productenleveranciers van de wereld!

De hoop u wordt één van de verdedigers.

Dienst

De Technologieco. van Shenzhenkuhangxin, Ltd werd opgericht in 2008. Het is een high-tech elektronikabedrijf die R&D, productie, verkoop integreren, en één dienen. Zijn zaken impliceren de instrumenten van de nachtvisie, ogen en hoofdzakelijk de instrumenten van de nachtvisie, en de infrarode instrumenten van de nachtvisie. Openluchtsportencamera's, drijfregistreertoestellen, waterdichte camera's en cameraproducten. Met sterke intelligente digitale onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, is een reeks digitale ontwikkelde producten de leiders van de industrie geworden. Door het vertrouwen en de steun van klanten. De huidige producten zijn verkocht goed aan meer dan dozijn landen en gebieden zoals Rusland, Zuid-Korea, Japan, Thailand, en Taiwan. Wij zijn er stellig van overtuigd dat door Koele Luchtvaartlijnen, wij constant meer waarde voor klanten creëren, de hogere diensten en kosteneffectiviteit verlenen, en bouwen een veilige, geschikte, stabiele, en makkelijke hoogte - het kwaliteitsleven voor mensen. De vrienden van alle gangen van het leven zijn welkom om te bezoeken, te leiden, en bedrijfsonderhandelingen.
Onze bedrijf, zelf-discipline en sociale verplichting, nemen eerst een klant en maakt het mensen georiënteerde beheer, technologieën ontwikkelen en de maatschappij dienen als onze verantwoordelijkheid. Met sterke intelligente digitale onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, is een reeks digitale ontwikkelde producten de leiders van de industrie geworden. Kies Kuhangxin, vertrouwen Kuhangxin, zullen wij samen vorderen en winnen een betere toekomst maken!

Ons Team

De Technologieco. van Shenzhenkuhangxin, Ltd is één van de ervarenst en innovatieve fabrieken die zich op R&D, Productie, Verkoop, de Naverkoopdienst concentreren van de jachtcamera's, de camera's van de het wildsleep, thermisch beeld en verwante toebehoren. Wij hebben zeer strikt kwaliteitscontroleprocédé van het inkomende materiaal, assemblage, definitieve inspectie, die uit doosinspectie en vervoer verpakken. Wij willen benadrukken dat ons R&D-centrum meer dan 40 ingenieurs heeft te verzekeren en, zoals nieuwe technologie, nieuw proces en nieuwe ontwerpfusie in onze producten elk jaar aanpas vernieuw om constant de belangrijke plaats op de jachtgebied te nemen. Meer dan 200 ervaren arbeiders in lopende band kunnen minimum maandelijkse capaciteit van 50.000 camera's ontmoeten. de dienst van de 24 urennaverkoop, 100%-het verouderen de test en andere betrouwbare test verzekeren het product niet alleen manierfunctie, maar ook beste kwaliteit heeft. ISO, Ce, FCC, RoSH, IP67 en andere certificatie zijn in handen om verschillende klanteneisen in al wereld te ontmoeten.

Contactgegevens