Bericht versturen
products

Het digitale Scherpere Pixel van de Visieverrekijkers 1000Mega van de Beeldnacht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: ShenZhen, Guangdong, China
Merknaam: KH
Certificering: CE ;ROHS; ISO9001 ; UKCA ;FCC;Certificate of Registration for a UK Design/ USA Design /China Design
Modelnummer: R6
Min. bestelaantal: 50pcs
Verpakking Details: 46*38*32.5cm. 20PCS/CTN
Levertijd: 1-7 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 50000PCS/MONTH
Gedetailleerde informatie
Vergroting: 5X Type: Binoculaire, goedkope van de de verrekijkers5x50 nacht van de nachtvisie de visieinfrared voor de be
Efficiënte visuele afstand: 0.5800m Garantie: 1 jaar
Resolutie: 1000Mega pixel Batterij: 2800 Lithlum (Inbegrepen) Batterij
Hoog licht:

Digitale Scherpere de Visieverrekijkers van de Beeldnacht

,

5X scherpere de Visieverrekijkers van de Beeldnacht

,

1000Mega de meningsverrekijkers van de pixelnacht


Productomschrijving

Ongeveer dit punt

  • 3“ Grote HD-Vertoning: De beschermende brillen van de nachtvisie met het 3“ TFT LCD scherm, Digitale de visiebeschermende brillen van de Gezoemnacht, meningsfoto's en videos.25mm-doelstelling en het digitale gezoem van 5x van meningsaanbieding u meer volledig gebied. Ingebouwd bereikt een hoog-Gevoeligheidscmos Sensor, van de de resolutienacht van HD video de visieverrekijkers de Volledige HD videoresolutie van 4K en 36 miljoen pixelfoto's, de Volwassen verrekijkers van de nachtvisie voor nacht de jacht, verkenning, patrouilleopsporing, veiligheid en surveilla, het kamperen, vogelwaarneming, het letten op het wild en landschap.
  • Binoculaire Nachtvisie: De nieuwe promotieziyouhu-verrekijkers van de nachtvisie 7 niveaus regelbare 850nm IRL illuminator en een alle-Optisch Systeem staat u toe om dieren of planten in 100%-Duisternis duidelijk te zien of omringend licht te verduisteren. De beschermende brillen van de nachtvisie hebben 3 wijzen: neem beelden, registreer video (zonder opnamegeluid) en het spel, u kan hoge definitiephotos&videos met zijn opmerkelijke optische duidelijkheid in het dag, lage licht, of nacht vangen. de beschermende brillen van de nachtvisie hebben het bekijken afstanden tot 656ft/200m.
  • De levensduur batterij is lang: De infrarode nachtvisie bril-stelt de gezette nieuwe 6 alkalische batterijen van 1.5V tevreden aa v3o3or gebruik in de beschermende brillen van de nachtvisie (inbegrepen niet), de batterij van de de verrekijkerssteun van de nachtvisie en de externe voeding, de werktijd van het gebruiken van aa-batterijen is tot 12 uren, door hoge capaciteits externe voeding te verbinden, kunt u de werktijd zeer uitbreiden. De beschermende brillen van de nachtvisie voor toezicht zijn perfect voor het waarnemen van het wild, de jacht, het kamperen, visserij, landbouwbedrijfveiligheid of openluchtavonturen.
  • Het werkingsgebied van de nachtvisie voor dag en nacht gebruikt: van de infrarode LEIDENE het binoculair-Werk nachtvisie onophoudelijk 8 uren wanneer infrarode illuminator 17 uren is wanneer infrared niet is. De digitale infrarode beschermende brillen van de nachtvisie kunnen lange tijd controleren; gemakkelijk om aan uw computer te verbinden; IP54 waterdicht; dag en nacht, help u nooit een prachtig ogenblik van het wild opnieuw missen. Is de de beschermende brillen militaire tactiek van de nachtvisie perfect voor nacht de jacht, patrouilleverkenning, veiligheidstoezicht, het wildobservatie.
  • De Visiebeschermende brillen van de aankoop Infrarode Nacht Wat u krijgt: Onze de visieverrekijkers van de hoge prestaties digitale nacht niet alleen verstrekken een vrije geheugenkaart, maar ook komen met een stevig geval. Het is geschikt om de beschermende brillen van de nachtvisie op te slaan en hen te dragen gaat. Het pakket omvat. 1 beschermende bril van de nachtvisie, 1 geval, 1 halsriem, 1 32G-geheugenkaart, 1 gegevenskabel, 1 gebruikershandleiding, 1 schoonmakende doek.
Nota: De producten met elektrostoppen worden ontworpen voor gebruik in de V.S. De afzet en het voltage verschillen internationaal en dit product kan een adapter of een convertor voor gebruik in uw bestemming vereisen. Gelieve te controleren verenigbaarheid alvorens te kopen.
 
Het digitale Scherpere Pixel van de Visieverrekijkers 1000Mega van de Beeldnacht 0Het digitale Scherpere Pixel van de Visieverrekijkers 1000Mega van de Beeldnacht 1Het digitale Scherpere Pixel van de Visieverrekijkers 1000Mega van de Beeldnacht 2

Contactgegevens
sales

Telefoonnummer : +8615889767755

WhatsApp : +8615889767755